Klant
BookThat Group
Deliverables
Platform en website
Website

Het recruitment platform dat de rollen omdraait

01

Een nieuwe manier van personeel werven

Heyu is een nieuw recruitmentplatform dat vraag en aanbod van werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengt. Maar dan anders. Waar normaal gesproken de werkzoekende zichzelf dient te profileren, is het nu aan de werkgever om het bedrijf en de baan zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden. De kernrollen van werkgever en werkzoekende zijn daarmee omgedraaid. Motivatiebrieven? Niet meer van deze tijd. Traditioneel CV? Weg ermee.

“Het is altijd hetzelfde riedeltje. Een bedrijf zet een vacature online waar iemand vervolgens op solliciteert. In theorie een leuk plan, maar cijfers en de huidige arbeidsmarkt wijzen uit dat dit in praktijk niet meer werkt”, aldus Janic Makizodila, Founder Heyu. Inmiddels weet hij: het wervingsproces moet anders. “Minder focus op hard skills en meer aandacht voor wie de professional écht is. Kijkend naar een combinatie van persoonlijkheid, drijfveren, cultuurwaarden en cognitieve vaardigheden.”

Aan Gravity de vraag om een eigentijdse merkidentiteit, naadloze user experience, passend design en gebruiksvriendelijk èn schaalbaar platform te ontwikkelen dat de arbeidsmarkt op een vernieuwende en impactvolle manier bij elkaar brengt.

02

Heyu
Heyu
03

Succesvolle lancering

Nog voor lancering zijn er meer dan vijftig bedrijven aangesloten bij Heyu. Bedrijven als Smartphonehoesjes.nl, Trengo, AFAS en GetJobsDone waren er als een van de eerste bij. Na lancering volgen bedrijven zich snel na elkaar op die de waarde zien in deze nieuwe manier van personeel werven. In zeer korte tijd meldden al meer dan 300 kandidaten zich aan, waarbij het overgrote deel een profiel heeft aangemaakt en de benodigde assessments heeft doorlopen. De teller van kandidaten en bedrijven loopt nog altijd op.

Achtergrondinformatie

Heyu is een startup van BookThat Group, de holding waar vanuit Janic Makizodila en zijn compagnons ook al andere startups zijn begonnen. Zo ontwikkelde Gravity al meerdere online platformen samen met hen, waaronder het boekingsplatform BookThat. Een vraag en aanbod platform waar artiesten en creatieven geboekt kunnen worden door opdrachtgevers en tegelijkertijd kunnen werken aan hun online zichtbaarheid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op
Volgende Zwitsal

Samen swipen naar
de perfecte
babynaam

Bekijk case

We are part of the Loyals Group