Klant
BookThat
Deliverables
Platform
Website

BookThat maakt het vinden van talent makkelijker!

01 Challenge

Het is tijd om talent te ontdekken!

Nederland barst van muzikaal talent, goede bandjes, dj’s en zangtalent is te vinden in het hele land. Dit muzikale talent is op zoek naar een podium.  Daarnaast is er de behoefte bij horeca en grote en middelgrote bedrijven naar entertainment voor speciale avonden of bedrijfsfeesten. Maar hoe komt talent in contact met opdrachtgevers? Tot voorkort was dit een probleem, maar BookThat brengt vraag en aanbod samen.

02 Solution

Een transparant platform waar alles samenkomt

Gravity ontwikkelde een transparant platform: BookThat, waar vraag (van bedrijven) en aanbod (van talent) bij elkaar komt. Beide partijen worden ontzorgd door selecteren van artiesten of opdrachten, communicatie, boeking en betaling via het platform. Hierdoor kan je als bedrijf eenvoudig in enkele stappen de perfecte artiest boeken voor jouw event.

BookThat
03

Het ultieme boekingsplatform

Op 1 maart 2020 is BookThat officieel live gegaan. Inmiddels hebben meer dan 500 artiesten een profiel aangemaakt op het boekingsplatform. Een profiel compleet met foto- en videomateriaal is beschikbaar om een goed beeld te krijgen van deze artiesten. Inmiddels wordt binnen het platform van BookThat ook aan andere labels gewerkt zoals het boeken van een gave locatie of meer creatieve minds om elk event tot een succes te maken.

Meer weten over deze case?

Neem contact op
Volgende Triple8

Ondertitelen van video's was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk case

We are part of the Loyals Group