Ruben Horbach naar Gravity als Innovation & Strategy Director

Ruben Horbach is per 1 september 2021 gestart als Innovation & Strategy Director bij Gravity. Hij vervult een nieuwe rol bij het groeiende digitale bureau. ‘Met de expertise van Ruben kunnen we nog sneller de brug slaan tussen de behoefte van onze opdrachtgevers en de mogelijkheden binnen digitale innovatie’, aldus Marco Groenendijk, Managing Director en Founder van Gravity. 

Ruben Horbach was verantwoordelijk voor Innovation & Digital Strategy bij ETECTURE in Frankfurt, heeft voor Studio Kraftwerk/Isobar gewerkt aan NowLab in Amsterdam en was Head of Innovation bij Somo in Londen. Daarnaast spreekt hij vaak als tech-expert op internationale congressen en heeft hij als een van de eerste Nederlanders een chip in zijn arm laten implanteren ter experiment. 

Marco Groenendijk: ‘Bij Gravity merken we dat klanten zich graag laten inspireren over digitale innovatie. Ruben is met zijn achtergrond de juiste persoon om mee te sparren en organisaties te adviseren. Hij zal betrokken zijn bij innovatietrajecten met als doel dit strategisch en duurzaam in te zetten.’ 

Met de komst van Ruben werken er 36 mensen vanuit Amersfoort en Haarlem voor klanten als GrandVision, Discovery Channel, Rijksoverheid, Boretti, Unilever en Novartis.

Share

We are part of the Loyals Group