Hoe product- innovatie bijdraagt aan business groei
(en hoe niet)

EVENT
Donderdag 25 mei
15:00 - 18:00 uur
Gravity Amersfoort

Er zijn veel redenen waarom het voor bedrijven gezond is om te innoveren. Denk aan invloeden van een trend of concurrent, het aantrekken van een nieuwe markt of het optimaliseren van interne processen. Maar hoe maak je business ideeën daadwerkelijk succesvol? En hoe voorkom je dat je investeert in iets dat uiteindelijk niets oplevert? Speciaal voor de branches Logistiek, Transport en Automotive organiseren we deze inspiratiesessie op donderdag 25 mei.

Leer hoe je kunt innoveren met impact
Productinnovatie – of dat nu om een nieuwe digitale functie, dienst of product gaat – kan in tegenstelling tot wat veel bedrijven denken veel sneller. Het is onjuist om te denken dat er veel geld en tijd geïnvesteerd moet worden om tot een haalbaar concept te komen. Maar hier zijn wel de juiste tools, kennis en ervaring voor nodig.

Blijft je idee maar bij een idee?
Lukt het niet om je stakeholders te overtuigen of kan je wel wat hulp gebruiken bij de ontwikkeling van je nieuwe digitale product of dienst? Dan is deze inspiratiesessie relevant voor jou.

Als digital product agency kennen we alle facetten van het design en development proces. Van trendontwikkeling, het technische landschap en concepten valideren tot aan product design en development. We laten je er op 16 maart graag kennis mee maken.

Programma
14:30 – 15:00   Inloop
15:00 – 15:30  Hoe je ideeën omzet naar digitale oplossingen die werken
15:30 – 16:15   Een bekende naam vertelt over innoveren in de praktijk
16:15 – 16:25   Pauze
16:25 – 16:55   De succesingrediënten van productinnovatie
16:55 – 17:30   Mini workshop samen met onze strategen
17:30 – 18:00   Afsluiting met borrel

Meld je op tijd aan
Er is slechts ruimte voor 15 professionals. Dus meld je snel aan en verzeker jezelf van een plek.

Meld je aan

We hebben slechts ruimte voor 15 professionals

Over Gravity

Mensen houden van simpel, maar simpel is niet makkelijk. Gravity vereenvoudigt complexe vraagstukken en vertaalt ideeën naar verrassende digitale oplossingen. Zodat het product of de service wordt toegelaten. In de hoop te mogen blijven, vanzelfsprekend te worden en dus onmisbaar. Net als de zwaartekracht.

Lees hier meer over Gravity.

We are part of the Loyals Group