HR Trends & Technologische ontwikkelingen

EVENT
Donderdag 27 oktober
15:00 - 18:00 uur
Gravity Amersfoort

De huidige uitdagingen binnen HR maken het noodzakelijk om anders te gaan werken. Er is krapte op de arbeidsmarkt, we hebben te maken met nieuwe generaties en ook diversiteit en inclusie staan hoog op de agenda. Hoe speel je daar als HR professional op in? En hoe maak je effectief gebruik van technologische kansen om deze HR uitdagingen aan te pakken? Laat je op 27 oktober inspireren en leer van professionals uit het vak.

We bespreken een case van GrandVision, het moederbedrijf van onder meer Eyewish, Pearle en Charlie Temple. Daarin vertellen we hoe zij hun Learning & Development processen hebben geoptimaliseerd. Ook staat er een presentatie over Diversiteit en Inclusie op het programma. Want hoe verander je je aannamebeleid nou écht zonder vooroordelen? Een van de bekendste mediaconglomeraten legt het je uit.

Wil je hier bij zijn? We hebben slechts ruimte voor 15 HR professionals. Dus meld je aan en verzeker jezelf van een plek. Aan jou de keus!

Programma
14:30 – 15:00   Inloop
15:00 – 15:30   HR trends & ontwikkelingen
15:30 – 16:15    Presentatie over Diversiteit en Inclusie
16:15  – 16:25   Pauze
16:25 – 16:55   GrandVision case over Learning & Development
16:55 – 17:30   Interactieve opdracht samen met onze strategen
17:30 – 18:00   Afsluiting met borrel

Meld je aan

We hebben slechts ruimte voor 15 professionals

Over Gravity

Mensen houden van simpel. Maar simpel is niet makkelijk. Gravity vereenvoudigt complexe vraagstukken en vertaalt ideeën of strategieën naar verrassende digitale oplossingen. Zodat het product of de service wordt toegelaten. In de hoop te mogen blijven, vanzelfsprekend te worden en dus onmisbaar. Net als de zwaartekracht.

Lees hier meer over Gravity.

We are part of the Loyals Group