Gravity is nummer 1 Digital Agency fullservice middelgroot

Ruim een half jaar geleden begon Gravity in Amersfoort. Onze filosofie ‘simplicity moves’ wordt inmiddels niet alleen door ons, maar ook door onze opdrachtgevers gedragen. Het grootste compliment: nummer 1 op de lijst van Digital Agencies in Nederland, middelgrote bureaus. Een droomstart!

Emerce100
De Emerce100 is een speciale uitgave van Emerce. Hierin wordt gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

De Emerce100 beperkt zich al lang niet meer tot slechts 100 bedrijven. Dit jaar staat de teller op maar liefst 632. Een van de oorzaken is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt, wat tevens vraagt om een meer uitgesplitste analyse. Het onderzoek bestaat uit een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Het imago-onderzoek is gedaan op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven.

Bron: Emerce

Share

We are part of the Loyals Group