Digitale strategie

01

Een digitale strategie opstellen

Gravity maakt ambitieuze bedrijven toekomstbestendig door digitale innovatie én transformatie. Wij vertalen abstracte visies en business doelstellingen door naar concrete digitale strategieën. Zo vereenvoudigen wij complexen uitdagingen en brengen we slimme ideeën digitaal tot leven.

Wat we bedenken is vandaag relevant én voegt waarde toe voor in de toekomst. Daarom richten wij ons vanaf dag één op de stip op de horizon, om dit vervolgens terug te brengen naar concrete haalbare eerste stappen. Zo komen we tot een digitale strategie.

02

Discovery Fase

In de Discovery fase leggen we het fundament voor de strategie. Wij willen weten wat de behoefte van de gebruiker is, wat dit betekent voor de levensvatbaarheid voor de business en wat de (technische) haalbaarheid hiervan is.

In deze fase is er ruimte om verschillende diensten toe te passen zoals Business Innovation, Design Sprint, Brand Sprint, Service Design, Digital Design en Data & Analytics.

Door in korte cycli ons werk te valideren en meten, kunnen we flexibel inspelen op nieuwe inzichten. Dit proces herhaalt zich om zo de continu veranderende wereld een plek te bieden in onze oplossingen.

Deze agile manier van werken zorgt voor betrokkenheid van (interne) stakeholders, betere adoptie van de oplossing en het ontstaan van de juiste cultuur en mindset die de organisatie toekomstbestendig en wendbaar maken. Onze agile coaches faciliteren dit gehele agile proces.

03

Development Fase

Na het doorlopen van de Discovery fase is er een duidelijke digitale strategie die de droom van jouw merk of organisatie werkelijkheid maakt. Vervolgens vertalen we dit plan door en kunnen we dit in de Development fase gaan realiseren, innoveren en verbeteren.

Wij kunnen je helpen met

Meer weten?

Neem contact op

We are part of the Loyals Group