Business Design

Hackathon

Duur
1 of 2 dagen
Deelnemers
Business designer, Visual designer en Developer
Omschrijving
Een Hackathon inspireert, enthousiasmeert en jaagt innovatie aan. In teamverband werken aan innovatieve concepten en prototypes.
Deliverables
- Marketingmateriaal
- Faciliteren van de hackathon
- Documentatie van de dag(en)
Investering
v.a. €20.000,-

Doel

Tijd om je organisatie op te frissen? Met een hackathon zorg je voor energie, enthousiasme, teambuilding en een dosis nieuwe ideeën voor je bedrijf. Een hackathon stimuleert de innovatiecultuur voor iedereen – of je nou een nieuweling bent of een pioneer. Tijdens dit evenement komen collega’s en eventueel ook klanten en partners samen om een toekomstige uitdaging op te lossen. Binnen een dag doorloopt iedereen in teams het innovatieproces om tot een verzameling werkende concepten (prototypes) te komen. Kunnen we een leukere manier van samenwerken bedenken? Wij vinden van niet. Dit evenement zorgt voor een frisse blik en een dosis enthousiasme voor elk bedrijf door even uit de dagelijkse werkzaamheden te stappen en te ontwerpen voor de wereld van morgen.

Voor wie?

Voor organisaties die in korte tijd met veel energie innovatie willen aanjagen binnen de organisatie en met een frisse blik nieuwe ideeën willen bedenken voor producten of diensten binnen een bepaald onderwerp. De hackathon kan ook door HR ingezet worden als teambuilding activiteit.

Wat levert het op?

Verzorging van de hackathon met betrekking tot inhoud (hackpack), hosten, inspireren en coachen.

  • Vooraf ontvang je marketingmateriaal. Bijvoorbeeld een poster en opmaak van de interne mail.
  • Tijdens de hackathon zijn er coaches voor de begeleiding van de teams. Er wordt een inspiratiesessie gegeven (de kracht van prototyping) en is er een hack pack voor handen: hackathon documentatie (fysiek geprint met uitgeschreven opdracht voor deelnemers, deliverables, jury criteria, overzicht protyping tools, etc).
  • Na afloop ontvang je een naslag van de dag, inclusief uitgewerkte concepten en prototypes en een uitwerking van de roadmap voor de top 3 concepten.

Hackathon organiseren?

Aan het eind van de dag bruist jouw team van de energie en zijn er genoeg ideeën verzameld om jullie organisatie innovatiever te maken.

We are part of the Loyals Group