Klant
Stapp.in
Deliverables
Native app, API, Portal
Download

Car & scooter sharing platform

01 Challenge

Maak car sharing
toegankelijk

In een economie waar gebruik belangrijker wordt dan bezit, wordt het delen van auto’s steeds vanzelfsprekender. Daarom kwam vanuit Stapp.in de vraag om een digitaal platform te bouwen dat mensen helpt om snel en eenvoudig een deelauto te reserveren en te gebruiken. Uiteraard op een flexibele en intuïtieve manier, zodat Stapp.in net zo vanzelfsprekend wordt, als carsharing zelf.

02 Solution

Gebaseerd op
baanbrekende
technologie

Stapp.in is het eerste en enige sleutel-loze autodeel concept in Nederland. De complexe technologie achter Stapp.in is niet terug te zien in de interface en de werking van de app (iOS en Android). Met je smartphone reserveer en open je eenvoudig en in een paar simpele stappen de auto die je nodig hebt. Geen onderhouds- en brandstofkosten, maar wel altijd een auto tot je beschikking. Flexibele mobiliteit noemen we dat.

Het beheer dashboard van Stapp.in geeft een realtime overzicht in waar welke auto’s zijn te vinden, welke auto’s zijn gereserveerd en door wie. Dat biedt transparantie, maar voor jou ook de veiligheid en zekerheid van een betrouwbaar reismiddel. Dus onbezorgd instappen met Stapp.in.

Vecore
Vecore
03

Zakelijke en particuliere gebruikers

Stapp.in heeft inmiddels ook tientallen franchisenemers die dagelijks de voordelen van autodelen met Stapp.in ervaren.

Deelauto’s in Nederland én België

Op dit moment heeft Stapp.in al meer dan 100 locaties in Nederland én België, waar deelauto’s zijn te vinden.

De meerwaarde van onze langdurige samenwerking zit hem in de technische expertise die we krijgen. Gevraagd en ongevraagd.
Reinald Bronkhorst
Algemeen Directeur

Meer weten over deze case?

Neem contact op
Volgende Riedel

Individuele merken
met een herkenbaar
familiegevoel

Bekijk case

We are part of the Loyals Group