Klant
Peijnenburg
Deliverables
Twee merkwebsites
Website

Digitale vertaling van
de huiselijkheid en
speelsheid van het merk

01 Challenge

Authentieke herkenbaarheid
en speelsheid van het merk

Twee diverse merkwebsites ontwikkelen met ieder hun eigen identiteit en huisstijl. Dat was de vraag waarmee Peijnenburg bij Gravity terecht kwam. Belangrijk in dit proces was dat de website een digitale vertaling werd van het de verschillende merken. Voor Peijnenburg was het van belang dat de authentieke herkenbaarheid in een nieuw jasje gestoken werd. Daarnaast moest voor Snelle Jelle juist de speelsheid van het merk goed naar voren komen.

02 Solution

Websites geheel in
dienst van het merk
en het doel

Om te realiseren dat Peijnenburg en Snelle Jelle online een unieke, eigentijdse handdruk af geeft is er gebruik gemaakt van een modulaire multisite. Het template dat hiervoor is gebruikt kan worden gereproduceerd. Echter biedt dit de mogelijkheid om iedere website een totaal eigen identiteit te geven.

Op deze manier hebben Peijnenburg en Snelle Jelle ieder een geheel eigen website gekregen. Beide websites zijn volledig in dienst van het merk en het doel. Door gebruik te maken van een clean design zijn de websites transparant en toegankelijk. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan frontend. Zo is er onder andere gebruik gemaakt van speelse animaties die passen bij de merkbeleving. En is de huislijkheid van het merk doorvertaald in de copy.

Peijnenburg
Peijnenburg
Peijnenburg

Meer weten over deze case?

Neem contact op
Volgende Idols

Elke deelnemer wordt een idool met het vernieuwde Idols

Bekijk case

We are part of the Loyals Group