Klant
Lulu's Nanny Network
Deliverables
Website en portal
Website

Matchmaking platform voor ouders en nanny's

01 Challenge

OP ZOEK NAAR DE PERFECTE
OPPAS VOOR JOUW GEZIN

Het vinden van een goede en betrouwbare oppas is voor veel ouders een uitdaging. Dit terwijl het wel een service is waar veel ouders naar op zoek zijn. Tot op heden was er nog geen ideaal platform die de matchmaking tussen beide partijen automatiseert. ‘Het moet makkelijker kunnen om een betrouwbare oppas te vinden’, aldus Jan Versteegh. Uit dit idee uit Jan’s koker ontstond Lulu’s Nanny Network, vernoemd naar Jan’s dochter Lulu. Aan Gravity de taak om de conceptontwikkeling en technische realisatie te realiseren.

02 Solution

VRAAG EN AANBOD
KOMT SAMEN

Gravity vertaalt het initiatief van Jan Versteegh in een platform, die de vraag van ouders en het aanbod van gekwalificeerde nanny’s samenbrengt. Tijdens de ontwikkeling stond de betrouwbaarheid van de dienst en het platform centraal, zonder in te hoeven leveren op eenvoud en gebruiksgemak. Het platform heeft het doel om mensen in beweging te zetten, zodat ouders en nanny’s elkaar weten te vinden. Het resultaat is dat een ouder met behulp van het platform in slechts drie stappen de perfecte oppas regelt.

Lulu’s Nanny Network
Lulu’s Nanny Network
Lulu’s Nanny Network
03

LAAT DE OPPAS MAAR KOMEN

Op 6 februari was de pre-launch van het platform en het startschot voor de werving van nanny’s en ouders. In de eerste uren na de lancering hadden zich al enkele honderden ouders en tientallen nanny’s zich aangemeld. De nanny’s worden officieel gescreend en krijgen trainingen zoals bijvoorbeeld EHBO voor kinderen. Op 28 juni is het platform officieel gelanceerd voor de regio Amsterdam.

"Ik wil mijn kind achterlaten bij iemand die weet wat hij of zij doet. Als alles goed gaat is dat misschien niet zo moeilijk, maar juist als er iets misgaat moet iemand adequaat kunnen handelen"
Jan Versteegh

Meer weten over deze case?

Neem contact op
Volgende GrandVision Academy

Wereldwijd medewerkers effectief opleiden

Bekijk case

We are part of the Loyals Group