Klant
Harvey Nash
Deliverables
Candidate Journey application
Website

Persoonlijk recruitment in het digitale tijdperk

01

Wat is
Harvey Nash?

Sinds 1988 ondersteunt Harvey Nash tal van ’s werelds belangrijkste organisaties bij de werving, de selectie en het beheer van de toptalenten die ze nodig hebben om te slagen in een steeds sterker concurrerende wereld. Met meer dan 40 kantoren in drie continenten biedt Harvey Nash dienstverlening gericht op de recruitment van professionals op permanente, contract- en interim-basis en op executive-niveau.

02 The Challenge

De behoeften van potentiële kandidaten ontdekken

Als internationaal bedrijf biedt Harvey Nash medewerkers de mogelijkheid om maatwerk te bieden bij de benadering van lokale markten, cliënten en culturele behoeften en bevordert het bedrijf innovatie op elk niveau van de organisatie. De vraag was hoe we hen zouden kunnen helpen bij hun ambitie om te innoveren?

03 Results

Een nieuwe applicatie

Vijf jaar geleden namen we de bestaande app van Harvey Nash over. Er bestond een duidelijke behoefte om de gekozen oplossing onder de loep te nemen. Onze eerste stap bestond uit het verbeteren en toekomstbestendig maken van de app. We moesten immers rekening houden met het voortdurend veranderende digitale landschap en wilden daarnaast ook innovatief zijn. De app is nu toekomstbestendig, dus wat is de volgende stap?

De oplossing

Hoe kunnen we de app verbeteren? Hoe kunnen we de app persoonlijker maken? Dit zijn enkele vragen die we op dit moment onderzoeken. Door de behoeften van de medewerkers van Harvey Nash te onderzoeken, ontdekten we hoe ze hun kandidaten van dienst willen zijn. Door de behoeften van potentiële kandidaten te onderzoeken, ontdekten we wat kandidaten van de dienstverlening verwachten. Na een geslaagde afronding van het stappenplan voor het klanttraject en de infrastructuur, staan we nu op het punt de beste digitale oplossing te kiezen om de kandidaten van Harvey Nash van dienst te zijn.

Volgende BookThat

BookThat maakt het vinden van talent makkelijker!

Bekijk case