Klant
Autovakmeester
Deliverables
Corporate website met onderliggende subsites
Website

Doeltreffend platform voor een franchiseformule

01 Challenge

Een uniek platform, passend bij de franchisefromule van Autovakmeester

In Nederland zijn ongeveer 100 garagehouders aangesloten bij AD Autobedrijf, onderdeel van PartsPoints Group. Deze profiteren van diverse voordelen waaronder lokale en landelijke marketingcampagnes. Om AD Autobedrijf klaar te stomen voor de toekomst heeft het merk een complete rebranding gekregen. Sinds kort gaat het merk verder onder de naam Autovakmeester. Bij een rebranding hoort natuurlijk ook een nieuwe website. De uitdaging hier was om een platform te ontwikkelen voor het merk Autovakmeester én alle garagehouders. Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van het platform stonden de behoeftes van de eindgebruiker en de identiteit van het merk centraal. Dit heeft geresulteerd in een uniek platform met een frisse en eenduidige uitstraling. Welke past bij de frachiseformule van Autovakmeester.

02 Solution

Één Wordpress omgeving met een sterke rollen- en rechtenstructuur

De techniek achter het platform is uniek en op maat gebouwd voor de franchiseformule van Autovakmeester. Binnen één platform zijn twee verschillende templates ontwikkeld. Dit maakt dat de corporate website van Autovakmeester algemene informatie kan delen over de garageformule en haar services. Daarnaast heeft de garagehouder een eigen plek gekregen binnen het platform. Op deze manier kan hij zijn garage online promoten.

Elke gebruiker heeft de mogelijkheid om content te beheren binnen een eigen afgeschermde omgeving. Aangezien veel garagehouders zijn aangesloten bij Autovakmeester is het belangrijk dat het platform een eenduidige uitstraling heeft. Om deze reden is er een zogenaamde ‘superadmin’ in het leven geroepen. Uniek is dat er in één klik een nieuwe website mét standaard gevulde ‘default pagina’s’ uitrolt voor elke nieuwe garagehouder. Deze ‘default pagina’s’ zijn door de superadmin van het platform zelf in te richten. Volledig geautomatiseerd, verrijkend en tijdbesparend.

 

Autovakmeester
Autovakmeester
Autovakmeester
03

Het platform verbindt klant en garage

Het platform vervult meerdere behoeftes van de eindgebruiker. In een paar muisklikken controleert de bezoeker de APK-keurdatum van de auto, vraagt een offerte aan of maakt een afspraak bij een garage bij hem in de buurt. Op zoek naar een nieuwe auto? Een koppeling met Hexon zorgt ervoor dat alle occasions bij de garage in de buurt zichtbaar zijn. Oftewel, een doeltreffend en betrouwbaar platform dat de klant en garage met elkaar verbindt.

Meer weten over deze case?

Neem contact op
Volgende Bol.com

Samen ondernemen is samen groeien

Bekijk case

We are part of the Loyals Group