About

Het creëren van waardevolle, toekomstbestendige platformen die problemen tackelen en dagelijkse situaties makkelijker maken. Dat is waar wij in uitblinken. Vanuit business design creëren we draagvlak voor duurzame digitale transformaties en ontwikkelen we simpele en innovatieve oplossingen die mensen raken, binden en bewegen. Dit doen we op hoog niveau en vanuit de Simplicity Moves principes. Dit is bewezen succesvol en wordt exclusief door Gravity gebruikt.

Onze startup mentaliteit is wat ons typeert. Dat wil zeggen; we zijn ondernemend, nieuwsgierig, flexibel en eager maar tegelijkertijd ervaren en professioneel. We durven scherpe keuzes te maken over wat wel en niet werkt. Vervolgens sturen we bij. Zo helpen wij jou om de juiste beslissingen te nemen.

Simplicity
Moves

Alles wat we bedenken, ontwerpen en bouwen dient ‘seamless’ te zijn. In design, user experience, idee, techniek maar ook zakelijk. Alles moet kloppen en voor zichzelf spreken zonder veel te moeten uitleggen. Natuurlijke adoptie bij de eindgebruiker is het doel. Dat betekent mensen laten voelen waar ze naartoe moeten. Simplicity maakt dat je sneller toegang krijgt en dat dingen in beweging komen. Zodat het product of de service wordt toegelaten. In de hoop te mogen blijven, vanzelfsprekend en dus onmisbaar te worden. Net als de zwaartekracht.

Recognition

Emerce 100

Gravity staat in de top 3 van de Emerce 100 Digital agency fullservice middelgroot.

DIA

In de categorie Tools hebben we in 2020 met Triple8 een Zilveren DIA in de wacht gesleept. In 2018 binnen de categorie Content een Zilveren DIA met Fantube.

Fonk 100

Sinds 2018 een toppositie binnen de elite van de Nederlandse bureauwereld.

AMMA

De Zwitsal Babynamen app is genomineerd voor een AMMA award.

Top250 groeibedrijven

Gravity behoort tot de top 250 grootste groeibedrijven van Nederland opgesteld door NLgroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship.

Who to Watch

Doorgedrongen tot de bureautop als 'break through' agency van 2018.

Unilever Gladiator Award

De Zwitsal Babynamen app ontving binnen Unilever Global een gouden award.

Awwwards

In 2017 ontvingen we een eervolle vermelding van Awwwards.

Ondernemer van het jaar

In 2014 is directeur Marco Groenendijk uitgeroepen tot 'Ondernemer van het Jaar'.

ISO 27001

Onze informatiebeveiliging is volgens ISO 27001 getoetst en gecertificeerd.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Daag ons uit

Kunnen we simpelweg
niet om jou heen?

Je werk zo leuk mogelijk maken, het beste uit jezelf halen en doen waar je goed in bent. Dit is wat we nastreven. We staan met beide benen op de grond maar willen wel impact maken. Geen borstklopperij. Wel bravoure. Jezelf ontwikkelen en je toekomst in eigen handen houden, dat is waar we van houden. Past dit bij jou? Dan ontmoeten we je graag!